Oscar night

E deja o traditie.In fiecare an,noaptea de 24 spre 25 februarie este una alba in cazul meu.De aproximativ de 10 ani incoace.
Ceea ce imi face sa imi aduc aminte de un Oscar din perioada liceului.Parca eram in a 9 sau a 10.Nu mai tin minte exact.Dupa ce am stat treaz o noapte intreaga si cum Oscarurile se termina pe la ora 7,la ora aceeia trebuia sa fiu plecat de mult la scoala.Dar cum sa pierd ultima parte in care se afla castigatorii la cele mai importante categori.,si cea mai importanta..Numai ca de obicei in aceea perioada plecam printre primii de acasa.Si eram si la incep cu metodele de a lipsi "motivat" de la scoala.Si ideea imi veni in mintea mea putin diabolica.Cei drept eram la inceput si in acesta directie.Am plecat normal spre scoala.Dar dupa 200 de metri m-am oprit.Si am asteptat.5 minute.Timp in care si ceilati membri ai familiei au plecat.Si m-am intors ca si cum as fi uitat ceva acasa.Si m-am pus din nou in patut sa va continuarea de la Oscauri.Si oricum Matematica nu era asa de importanta pe vremea aceia precum Oscaururile.
Legat tot matematica si de Oscaruri..Situatie tensionata.Urma o lucrare.Si pentru cei de la umana o lucrare la Matematica fie si ea anununta e egala cu dezastru.Tensiunea se simtea in toata clasa.Nimeni nu scotea nici o vorba.Profa scoate plicul cu subiectul.Aproape nimeni nu mai respira.Toate lumea astepta subiectele fatale.

Si din ultima banca se aude o voce:

-And the Oscar goes to...si lumea a si uitat de lucrare. (Vocea fu eu...)

Acum dupa 10 ani m-am maturizat.Nu mai e nevoie sa lipsesc de la scoala.Nu ca nu as facea-o.Acu cursurile le am seara...
Asa ca pana la ora 2 jumamate mi-am pierdut timpul cu vreo 2 seriale si un film.Si cu speranta ca netul va merge astfel incat sa vad fara mari intreruperi Gala.Numai ca s-a invit o problema.Nu cu netul ci cu postul la care urma sa ma uit.HBO Romania.Canalul era out of service prin programul prin care intentionam sa il vad.
Insa nu puteam sa ma culc infrant fara sa vad Oscarurile.Dupa 10 minute gasisem un canal turc pe un blog spaniol.Insa dura 30 de minute descaracare programului.Mult prea mult.Eram la un pas sa ma culc.Noroc cu mine.Care stiu sa caut si sa gasesc.Tot pe acelasi blog gasisi un link postat de o alta persoana.Link ce m-a trimis direct spre transmisia ABC a Oscarurilor.And let the show begin.Cei drept cu o intarziere de 20 de minute.
Despre Oscar 2008?Slabut.De la glumele facute de Jon Stewart,care sincer nu mi s-a parut potrivit in a le prezenta.Si pana la filmele nominalizate si castigatoare.Care chiar daca nu le-am vazut inca nu mi s-au parut deosebite.
Suprinza serii a fost necastigarea Oscarurului la Best Female de care Kate Blanchette.Cum si ea se credeam favorita la anuntarea castigatoarea a avut impresia pentru o secunda ca ea a castigat,s-a luminat la fata,m-ai avea un pic si se ridica dar si-a dat seama destul de repede ca nu ea a castigat.Marion Cotillard din La Mone castigand.
Printre filmele ce cred ca merita vazute dupa acest Oscar as mentiona:Juno,There will be blood,Atonement,The Golden Compas.

Ca fapt divers ( din reclamele din pauza) as mentiona ca :
-Oprah isi incepe o noua emisiune-concurs pe ABC.Premiul cel mare fiind de un milion de dolari.
-Loreal a lansat un nou model de ruj,mai stralucitor si care nu lasa urme.Yumi....
-Audi si Crysler vin cu noi modele de masini.La preturi de peste 50.000 Euro.
-M-a terminat reclama la intitula American Living (dar nu imi amintesc la ce facea reclama)..uff..nu mi-a placut niciodata modul lor de gandire.
Am vazut 3 marci noi de masini de care nici nu am auzit,una fiind un hybrid,Saturn.

In general nu prea mi-au placut reclamele americane exceptand-0 pe cea de la MasterCard-Priceless.

Comments

  1. Anonymous2/26/2008

    de Javier Bardem nu spui nimic, k am auzit k a castigat si el ceva..

    roxana

    ReplyDelete
  2. Da a castigat pentru cel mai bun actor in rol secundar (No country for old man).
    Si da a fost o seara a actorilor straini ce au castigat oscaruri.Spaniolul Javier ce a jucat si in Mar Adentro.
    Si acest lucru s-a vazut in discursurile castigatorilor.Incepeau in engleza si terminau in limba nou natala:))

    ReplyDelete
  3. Anonymous2/27/2008

    Ja JA ( in traducere ha ha) mai conteaza......e atat de frumosssss, si cel mai mishto film al lui este CArne tremula de pedro almodovar, alt preferat de-al meu

    Roxana

    ReplyDelete
  4. Inca nu am vazut Carne Tremula de Almodovar.In rest i-am vazut cam cele mai importante filme...

    ReplyDelete
  5. Anonymous3/04/2008

    Si mie mi-a parut rau pentru Kate. Mi-a placut mult filmul si cum a jucat. Mai mult ca domnisoara din La Mome.
    Pacat ca nu putem decide noi:)

    Irina_engl

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts