Once in a life time

Mereu mi-a placut sa fiu parte din istorie si sa asist pe viu la multe evenimente ce ulterior vor deveni istorice.De la vizita Papei Paul Ioan al II-lea la eclipa de soare din 1999,de la victorie Stelei in fata Valenciei si apoi sferul de finala romanesc,vizionalizarea meciului cu Middlesbrough in mijlocul galeriei engleze ar fi din cateva momente istorice la care am asistat pana in acest moment.Momente ce nu vor fi uitate niciodata si care au deja cate o poza pastrata in memoria vizuala.
Nu stiu cum s-a nimerit anul acesta dar am pierdut pana acum 3 evenimente istorice in Romania.Primul:Marea zapada sau inzapezire din acest an.A nins atat de mult cat nu a mai nins in ultimii 50 de ani.Asa ca probabil vor mai trebui sa treaca alti 50 sa mai am parte de un asemenea eveniment.
Al doilea a fost Sumitul Nato din aprilie.Pai de cand imi doream sa particip la un minting organizat de anarhisti, sa ma tund 0 iara sa imi pun gluga pe cap si sa arunc cu o pietricica cat de mica intr-un Macdonals.Pierdut acesta orgazie.Imi mai ramane G8 de anu asta din Japania..sau la urmatorul.
Si nu il ultimul rand un evenimet care din punctul meu de vedere.Concetul Kylie din 17 mau..Uff o viata intreaga am asteptat-o pe Kylie la Bucuresti si eu a trebuit sa plec in Barcelona.Dar nu ma las pana cand nu o vad live.



Imnul Romei
Asculta mai multe audio Diverse »

Comments

  1. lui kylie i'as canta eu ceva: every freakin' night and every freakin' day, I wanna freak u baby in every freakin' way! (cine asculta vibe fm stie melodia ;) ). piesa mea preferata a lui kylie ramane confide in me si apoi some kind of bliss. ultimul album nu imi place deloc.

    ReplyDelete
  2. @Sebbi:doar i-ai canta?:))).Si mie imi place mult Confide in Me.Sincer de pe ultimul album imi place In our arms.Parca e de pe ultimul.Dar am doar cateva melodii nu tot albumul.

    ReplyDelete
  3. am fost subtil dar cred ca ai inteles ideea. nu as indrazni sa vorbesc despre 'neshte lucruri' aici pe blogul asta serios :D

    ReplyDelete
  4. Anonymous6/04/2008

    Asa am zis si eu de ultimul album... ca melodiile sunt ciudate, ca are vocea prea subtire... totul pana la spectacol. vocea suna complet altfel. melodiile au capatat o semnificatie cu dans, lumini, toate cele. le-a cantat pe toate cele 5 care-mi placeau mine.dupa un live albumul suna foarte bine.

    Sorine, sigur a ajuns si pe la Spanioli. daca nu, turneul urmator.
    BTW, daca esti fan Madonna, probabil ca o sa poposeasca la Madrid pe 17 sept. nu e inca 100% sigur dar nu se stie niciodata.

    ReplyDelete
  5. @Irina:O sa incerc sa fac rost de album,cei drept ilegal,si sa il ascult.De ajuns a ajuns.Cred ca a fost sau va fi zilele astea dar la Madrid.
    Madonna.O ascult dar nu sunt fan sa ma duc sa o vad live

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts