Raining in Paradise

Se parea ca domnisoara Primavara cucerice intr-un final inima printisoruilui Iarna.Chiar si doamna Vara intrase in aceasta lupta de cucerire a inimii de gheata a printului.Dar au crezut prea devreme in izbanda lor. S-au inselat.Amadoua.
Domnsiorul nu s-a lasat asa de usor cucerit.Stie ca inca mai are multe de oferit.Si pentru cateva zile le-a parasit pe amandoua.Si s-a reintors cu forte proaspete.Insotit de bunii lui amici vantul si ploaia.
Ploua de cateva ore neincetat.Si ingerii nu se vor opri din plans cateva zile.Au strans multa suferinta in suflet si au multe lacrimi de varsat.
Vremea de afara in nici un caz nu te imbie la o baie in Mediterana.Mai degraba te imbie la o povestioara intr-un colt al camerei, aproape de caldura focului si de lemnele ce isi pierd incet sufletul .Povestioara citita de un inger.Vreme ce imbie la melancolie,triste,singuratate si suferita.Insa in curand aceste sentimente vor dispararea atat din sufletul Primaverii cat si din sufletelul Verii.Iar printisorul va fi coplesit de singuratate iar inima lui va fi sfasiata cu o dorinta nebuna de catre cele doua vesnice indragostite de Iarna.

Comments

  1. Anonymous5/14/2008

    Wow... I mean.... Wow!!!

    Mi-ai dat lovitura de gratie. Aia cu ingerii care plang si sufletul lemnelor...eu zic sa te lasi de turism si sa te iei de scris.
    Frumos.

    ReplyDelete
  2. @Irina..mersi de compliment.Sincer ma mai gandesc ca stii cat se castiga in turism:)).Mey...aia cu ingerii mi-a venit chiar usor dar cea cu sufletul lemnelor..fu de la muza:)).Daca ai fi vazut cum ploua si cum nu se mai oprea de 2 zile...

    ReplyDelete
  3. Anonymous5/15/2008

    pe tine te-a prins ploaia acasa... ai avut timp sa te uiti lung in lemne....
    A plouat si la noi vreo 2-3 zile. numai ca eu eram la birou. m-am uitat luuuung in monitor, cu o cafea, doua, trei alaturi...

    ReplyDelete
  4. in piatra neamt ploua de cateva saptamani zilnic, insa ieri a fost ceva nemaivazut de mult timp, o rupere de nori ca in 10 minute erau cam toate strazile inundate si in unele zone ale orasului a ajuns pe strazi pietris si pamant de pe dealurile orasului. apoi a iesit un curcubeu de toata frumusetea. cu ploaia am vreo 2 poze dar cu acel curcubeu nu am :(

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts