Speranta moare ultima

Cu siguranta "rechinii" alias "dinamovistii "cititori ai acestui blog-se cunosc ei- vor fi extremi de fericiti cand vor citi acest nou post.
Ca un stelist adevarat si cei drept un pic idiot am crezut pana in ultimul minut ca Steaua Bucuresti,cea mai buna echipa din Romania, va castiga titlul cu numarul 24.
Dar speranta a murit in minutul 60 cand cei din Cluj au reusit sa deschida scorul din penalty.Se pare corect acordat.Sincer nu stiu daca ar fi reusit sa inscrie daca nu ar fi fost acest penalty.Insa nu vom sti niciodata.Din pacate pentru uni.Din fericire pentru alti.
Am urmarit cei drept doar Live Text ambele meciuri pe net.Intai pe Prosport apoi pe Realitatea.net.Cu putina speranta in suflet.
Nu zic ca am fi meritat titlu.Dar nici CFR nu cred ca merita sa joace direct in Champions League.
Asa ca dragi mei catelusi va mai trece inca un an in care o sa va uitati la NOI cu jucam iara in grupele Champions League.Si cu siguranta nu va fi ultimul..Pregatire usoara in continuarea pentru Champions League..

Pana la. moarte.Ros-Albatru

Comments

  1. Anonymous5/08/2008

    Sorine, esti bine ?
    Cum stai cu gagicile ?

    ReplyDelete
  2. Sunt bine..dar nu stiu cine intreaba..asa ca nu pot raspunde la a 2 intrebare:))

    ReplyDelete
  3. fosta ta prietena? 8-|

    ReplyDelete
  4. E de sex masculin persoana care a postat aceasta intrebare..Si eu sunt curios cine e deoarece e o persoana noua venita pe blog...

    ReplyDelete
  5. noua, noua, dar stiu ca il/o roade curiozitatea despre lucruri arzatoare. :-D jajajaja

    Spiridussa de la engleza

    ReplyDelete
  6. Anonymous5/14/2008

    care era legatura cu tema postului???

    revenind. CFR nu are nici o sansa in Champions League. Din perspectiva asta, Steaua ar fi mers mai bine. ca Dinamovista...mai mult cu numele, ca pe stadion nu calc, imi pre rau ca nu e Dinamo mai sus, nu ca a pierdut Steaua. Cu echipa in sine nu am nimic. Am ce am cu BEcali. care iar a facut-o de oaie. 1700000 de euro in valiza... tipic pentru el. asa se face de ras. si el si trage in jos si echipa. sigur DNA-ul nu o sa-i faca nimic. ar fi fost dragutz sa stea macar o saptamana la inchisoare. poate asa isi vedea si el lungul nasului.
    Na, ca m-am enervat. si e tarziu. O sa visez urat. :)

    ReplyDelete
  7. @Irina..sincer nu stiu,doar ma cunosti drept o persoana ordonata si imi place fiecare lucru sa fie la locul lui.Putea sa ma intrebe pe private..
    Da stiu..ca nu va lua mai multe de 2 puncte sincer.vorbim de Cluj..Noi intai sa trecem de calificari si apoi ne gandim la sferturi:))..Sincer deja mi s-a luat de Becali.Ideea e ca deja eu nu mai baga bani la echipa.Echipa are rezultate si se autofinanteaza si vad ca au si o politica de marketing okeey.Totul e pentru imagine.Acu sper sa intre in parlament si direct cum ai zis tu o saptamana la puscarie:))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts