Sunt tatic!!!

Este un sentiment deosebit.Nu se poate exprima in cuvinte.Lacrimile imi curgea fara oprire pe ambii obraji.Imi venea sa tip de bucurie.Dar mai tare tipa ea.Un moment unic ce va fi mereu intiparit in memorie.De neuitat.Doamne ce minuntat e sa fi tatic..
Probabil ati observat lipsa mea din lumea online in ultimele zile.Motiv,cei drept ca acoperie a fost cum ca am ramas fara internet.Nicidecum.Am fost ocupat cu drumurile pana la spital cu invatarea de schimbat scutece si de cumparat mancare pentru bebelusi,care apropo este foarte buna.
Sunt tatic mai exact de acum 2 saptamani cand imi sfarsit mi-am cumparat domeniu pentru site.Nu pentru blog.Inca nu, dar numele este deja ales si sper sa mai fie disponibil cand ma voi hotara sa il cumpar.
Site ce face parte din proiectul de final de master.Aplicarea cunostintelor de html,cei drept la un nivel de novice, este probabil la fel de grea precum schimbatul de scutetelor.Dar incet incet sper sa devin tatic in HTML.

Comments

  1. mai sa fie.. te joci cu inima mea slaba... sa stii vreau sa-ti botez eu primul pui de html.. si sa poarte numele meu!!!!

    ReplyDelete
  2. mai sa pic de pe scaun...si vazusem un kiki micut alergand in jurul mesei....

    ReplyDelete
  3. jaja..punct lovit punct ochit:)
    @Rodica:Ar fi o idee buna sa imi botezi primul copil dar sa sti ca deja m-am gandit la nume asa ca no way
    @Alina:nu eu kiki micut ci una kika micuta:)

    ReplyDelete
  4. kiki...daca e fata sau baiat, nu conteaza...doar o sa fie pui de kiki!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts