Donatie

Update:Easy Poll a dat niste rateuri in ultimele zile si nu prea am putut sa vad rezultatele oficiale.Dar pe primul loc cu 3 voturi era si varianta mea dorita, cei de la Oxfam.Asa ca prima donatie a mers la ei.Acu astept mailul de confirmare de la TNS si cu gandul ca cei 5 euro vor hrani cel putin o persoana timp de cateva zile.Soldul meu e aproape de 500 acum si in curand voi face si donatia numarul 2.Care probabil va fi la UNICEF.

Pauza de la scris de saptamana trecuta s-a datorat lipsei de inspiratie , o mica raceala spaniola si a faptului ca sunt extrem de ocupat.In a face nimic.Bine ca a inceput Olimpiada si am si o ce face saptamanile acestea.Dar nu vorbim de Olimpiada ci va cer un sfat in privinta unei mici donatie.Sunt cobai de cateva luni bune pentru cei de la TNS Spania-a treia companie la nivel mondial in ceea ce priveste studii de piata.Dupa fiecare chestionar primesti un anumit numar de puncte.Si pana in momentul de fata am reusit sa adun 825 de puncte.Puncte ce pot fi transformate in bani cadou.Asa ca in acest moment pot sa iau 5 euro si sa ma duc la un Corte Ingles si sa ii folosesc.Insa nu voi face acest lucru.In afara de a incasa banuti cei de la TNS iti ofera si optiunea de a dona punctele/banii.
Intrebarea mea este cui sa donez prima data?Pentru ca voi mai strange puncte de acum incolo si voi dona in continuare banii stransi.

Cele 4 optiuni ar fi:


Amnesty International- Agencia neguvernamentala ce lupta pentru drepturile omului
Intermon - Oxfam sau Oxford Commitee for Famine Relief-ONG ce ajuta tarile in situatie de foamete.
Medicos sin Fronteras-Agencia umanitara cu ajutor in domeniul medical.
UNICEF-Fondul Internaţional pentru Urgenţe ale Copiilor al Naţiunilor Unite

Banii intra in ONG din Spania nu reprezentanta la nivel mondial.Eu unul inclins inspre Intermon - Oxfam si UNICEF sau Medicos sin Fronteras.















free polls
Amnesty International
Intermon - Oxfam
Medicos sin Fronteras
UNICEF







Comments

  1. Anonymous8/11/2008

    Da la copii. Am votat Unicef.

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/11/2008

    Cred ca, in afara de Amnesty International, toate celelalte ONG-uri sunt candidati foarte buni. Dar cred ca cea mai mare nevoie de sponsorizari au cei de la Medicos sin Fronteras ... au nevoie de medicamente, instrumente medicale, etc, care costa foarte mult.
    Din cate vad, pana acum sunt la baraj cele 3, asa ca nu te-a ajutat foarte mult poll-ul. :D
    Tot tu trebuie sa hotarasti! Mai bine dai la toate trei: prima data la cea aleasa de tine, iar apoi la celelalte ramase !
    Ar fi o solutie buna!

    ReplyDelete
  3. @Irina:UNICEF sunt de destui de maricei si cunoscuti in toata lumea.Eu totusi inclin spre Oxfam.Am si votat pentru ei:)
    @Adriana:Poll-ul e la inceput.Si nu va fi la fel de strans pe tot parcursul votarii.Ideea e ca cei de la Medicos sin Fronteras sunt cam peste tot si incerca sa ii ajute pe toti.Si de aci porneste problema..ca au nevoie de multi bani.Oricum pana la finalul saptamanii voi lua decizia.

    ReplyDelete
  4. Anonymous8/12/2008

    Se caută voluntari pentru picnic eco!

    Si eu o sa va rog sa donati ceva, si anume timpul vostru liber si forta bratelor. O donatie pentru noi toti. Dezmortitiva degetele de atata tastat ca sa-i invatati pe ceilalti cum arata un picnic!

    Intrati pe:

    http://www.maimultverde.ro/cms/se-cauta-voluntari-pentru-picnic-eco

    Rox

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts