7 statii

Somnul de dimineata este cel mai placut moment al zilei.Si cum toate momentele frumoase din viata tin putin la fel si acest eveniment feeric tine extrem de putin.Macar se intampla zi de zi.Zi muncitoare.
Soarele isi face zimtita prezenta pe la 8.23.Fix.Insa nu isi intra in atributii decat peste 2 minute cand simturile incep incet incet sa capete viata.Dar ele detin controlul si sunt extrem de indolente.Timpul zboara extrem de repede dimineata.Si noi pe langa el si nu prea reusim sa ii facem fata deloc.Ceea ce in mod obisnuit facem in 20 minute in primele clipe ale scularii le facem in 50 minute.Poate e de vina si statul roman ca nu m-a obligat sa fac armata ca poate ma facea barbat.Intr-o ora nu e timp decat de mancare si de spalat pe dinti.Nici de cafea nu e timp dapai de citit ceva stiri sau bloguri.Astea sunt lasate pe seara.
Drumul pana la birou dureaza doar chiar mai putin decat pregatirea in sine de plecare.Statiile,cele 7 la numar,se scurg extrem de repede.Nici macar 7 pagini nu poti citi dintr-o carte (btw..se pare ca acesta a fist singurul cadou dorit si primit..Multam....si ce s-a intamplat cu roscata!?!!).
Dar sa revenim.La Titan se urca persoanele cele mai serioase.La Nicolae Grigorescu se urca fetele cele mai dragute de pe traseu.E bine de retinut pentru o viitoare cumparare de vreo proprietate.Clasa muncitoare isi face simtita prezenta in Mihai Bravu si Timpuri noi.La Unirii coboara toata lumea.Dar eu nu sunt toata lumea.Mereu m-am considerat un erou.Si munca de erou incepe la 10.

Comments

  1. Anonymous10/23/2008

    Stii zicala aia romaneasca, sus munca sa nu ajungem la ea. cam asa si tu. caaaat mai sus.

    o pun si eu un cui 3 saptamani. o sa-mi fie dor de blogul tau. sa nu te prind ca faci greseli gramaticale cat nu sunt pe aici. pana la urma nu sunt asa departe sa nu supraveghez, nu?

    Irina

    ReplyDelete
  2. @Irina:Mersi de urare.Da ce in Australia nu ai net?..Glumesc..distractie placuta si sa vezi cat de multe pe acolo.
    Da parca in ultima vreme nu am mai facut asa de multe greseli:))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts