Astazi e ziua mea

Zi frumoasa ca mine...Mda.Sa trecem peste minciunele.Si da e ziua mea.De fapt fiecare zi e una speciala creata doar pentru mine.Numai buna de sarbatorit cate ceva.Insa astazi este o zi si mai speciala.Din fericire am avut un nas pe care nu il chema Ion sau Vasile.Asta imi mai trebuia.Sa mai mai cheme si Vasile.As fi avut o viata si mai distrusa.Ci Nicolae.
Si in aceasta zi sunt o persoana extrem de norocoasa.Pentru ca am fost si sunt preferatul mosului Nicolae.Care Mos fiind vorba a fost un Sfant real.Persoana ce a existat.Cu dovezi si toate cele.Si a facut si fapte bune.
Revenim.De ce o persoana norocoasa?Pentru ca dragii mei cititori eu sunt de fapt Asistent Manager-ul lui Nicu.Daca nu ati primit nimic in ghetute vina e doarva voastra nu a mea.Ca voi ati fost obraznici.Daca nu ati primit ceea ce va doreati tot vina voastra e pentru ca nu ati scris citet si corect mosului.Daca insa ati primit ceva insemna ca e ceva in neregula.Cadoul ala trebuia sa ajunga la mine.
Nu cadourile sunt importante ci persoanele de la care le primiti.

Comments

  1. Anonymous12/06/2008

    Tocmai ma gandeam pe cine cunosc eu Nicoale. Si uite de unde sa rasara pe neasteptate un Nicusor... tocmai tu :)
    Sa traiesti cu numele. Si pentru ca tot te-ai anuntat, esti bun de cinste. Sau agenda incarcata de om al muncii nu-ti mai permite nicio distractie?

    ReplyDelete
  2. Anonymous12/07/2008

    Very true last line. Hapy name day
    g

    ReplyDelete
  3. @Irina:Rasare un Nicu ca nu mai sunt Nicusor de mult.Distractie?Hmm..poate printre 2-3 mailuiri.Dar nu am uitat de engleza:).
    @G:It happy with double "p" you know:).Thanx G.

    ReplyDelete
  4. si eu a avut cei mai buni nasi din lume.si pe el l-a chemat Nicolae. cei mai draguti si mai sufletisti. si bineinteles ca mi-au dat numele lui..dar doar la botez,ca in acte era deja alt sfant...Elena. Mie imi plac toate numele mele, dar asta e special..e asa...de suflet. Si ma bucur cand mai gasesc altii care poarta acest nume. va pup pe toti.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts