Responsabil

Un cuvant ce nu este sinonim cu mine ci mai degraba antonim.De abia reusesc sa am grija de mine dapai de alte persoane sau lucruri.Scriam in aci ce nu imi doream sa primesc de ziua mea.Nu toate lumea ma citeste.Si nu imi doresc acest lucru.2 persoane singur nu au citesc postul respectiv.O bunica si Stef.Inca o pereche de pijamale s-a mai adaugat la garderoba mea.Si pot face parada modei in fiecare seara acu.Bineinteles cu modele diferite in fiecare seara.
V-am spus ca urasc plantele de apartament.Nu florile.Ca astea dupa 2-3 zile se ofilesc si mor.Nu.Plantele de apartament sunt nemuritoare.Cred ca si daca le arunci de la etajul 8 tot nu mor.Stef mi-a adus o mic copacel.Deci nu ar intra in categoria plantelor.Si oricum pe Stef nu ai cum sa te superi indiferent ce ar face.Si aceste micul bonsai,pe care l-am denumit Pustiulica, va fi singura exceptie in materie de plante de apartament ce voi avea eu in apartamentul meu.Bineinteles acest lucru se va intampla peste 40-50 de ani.Dar spuneam ca plantelele de apartament sunt nemuritoare.Si aci revenim la mine.Fiinta responsabila cica.Plantele obisnuite trebuiesc doar udate si lasate la lumina.Bonsaii in schimb nu sunt plante obosnuite.Trebuie sa vorbesti cu ei, sa ai grija mai ceva ca tine de ei si sa te porti extrem de gingas cu ei.Si acu Pustiulica a gasit persoana ideala ca sa aiba grija de el.In drumul lui spre cimitir probabil.Sincer acu sper sa reusesc sa am grija de el si sa prinda noul apartament de peste 40-50 de ani.
Punctul doi.Ma "mandream" ca am reusit sa termin o carte in aproape 2 luni de zile.Carte extrem de usor de citit si cu putintele pagini.Ultimele carti primite,cu mesaj direct :Barbatii care urasc femeile-Stieg Larsson,Suprabarbatul de Alfred Jarry,Ghidul Lenesului (carte cei drept citita;Ghidul Misoginului era de recomandat in perioada asta:)). insumeaza 1382 pagini.La o medie de 16 pagini pe zi in metrou rezulta va ziua in care voi termina de citit cartile cadou primite este 29 aprilie 2009.Deci trebuie sa am grija de Pustiulica, sa termin de citit cartile mentionate.Da de mine frate cand o sa mai am timp:))).

Ps: ma duc sa ii povestesc lui Pustiulica cum fu ziua la munca...

Comments

  1. Ca si io am primit de 8 martie un ghiveci cu o floare, nu i-am dat nume :D. Si s-au mai aciuat pe la mine prin camera vreo 2. Da' prin ce trec saracele....Invariabil, uit sa trag perdeaua sa vina lumina pe aia mare si le inund in week-end ca atunci imi aduc aminte de ele. Ce vroiam sa zic? Ca tre sa ai grija de Pustiulica, nu il chinui cum fac eu :)!

    ReplyDelete
  2. si daca vreti sfaturi in materie de crescut plante de apartament, va dau numarul de telefon al mamei mele, care cred ca le hipnotizeaza, ca se fac asa mari si frumoaseeee....ceva de speriat..daca pleaca de acasa, se ofilesc toate...ciudat,tare ciudat..

    ReplyDelete
  3. @Irina26:Nici asta nu am inteles.Imediat ce apare o floare in casa imediat mai apar 2 langa ea:).Eu zic ca daca ii dai un nume nu o sa uiti chiar asa de des de ea.

    @Alina:Nu.Noi vrem un numar de telefon al unei persoane care sa aiba un efect invers:))

    ReplyDelete
  4. Anonymous12/11/2008

    pai si nu ti-ai pus intrebari referitoare la titlurile cartilor?????
    or sti prietenii tai ce-or sti...
    PS si daca nu-ti place bonsaiul, poti sa mi-l dai mie... nu-i spun lu stef!!!!!
    pup!
    jalbitza

    ReplyDelete
  5. Ioana:De "Suprabarbatul" sunt dezamagit.Cartea nu e pe gustul meu.Mey la "Barbatii urasc femeile" mi-am pus ceva intrebari si inca caut raspunsurile..
    Pe Pustiulica am zis ca il pastrez si ca voi incerca sa am grija de el.Nu am zis ca nu imi place.Doar ca plantele sunt de obicei cadouri pentru fete:)).

    ReplyDelete
  6. Sa vezi ca o colega mi-o lasat in grija, in vacanta de iarna, bonsaiul ei pe nume Antonio. :))))) O doamne, daca reusesc sa am grija de el, e ceva!

    ReplyDelete
  7. @Irinutza:Nu stiu de ce am impresia ca dupa Craciun o sa fie 2 persoane in doliu..si nu o sa fim noi doi aia:)).Ce nume interesant Antonio..
    Oricum Pustiulica al meu ori vrea sa se vopseasca in galben ori e pe moarte ca s-a cam ingalbenit..

    ReplyDelete
  8. Ioi, sper sa-si revina Pustiulica al tau, asta daca concorda si cu dorintele tale :P. Nici Antonio nu o duce prea bine, ii cam cad frunzele :-S. Antonio vine de la "Antonio, fa caldo!", stii tu.

    ReplyDelete
  9. @Irinutza:El poate o sa isi revina.Eu in nici un caz ca din cauza bradului toate plantele din casa au ajuns la mine in camera!!!!
    Si m-am mai linisitit..probabil e perioada cand bonsailor le cad frunzele..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts