01 November 2009

Precious

Nu prea ma leg sufleteste prea des de obiectele personale. Poate doar de albumele Rammstein detinute. O mica zgarietura pe ele si deja sunt in stare ca comit crima. Insa atasat de laptopul meu, delletu pe numele lui , nu credeam ca o sa fiu atat de atasat. Nu m-a lasat de izbeliste niciodata, mereu a fost alaturi de mine si la bine si la rau iar mai ales nu intreba niciodata nimic. Prietenul ideal.
Nu credeam ca o mica eroare facuta la Paris imi v-a schimbat modul de viata si comportamentul social asa de mult. 2 saptamani am ramas fara el deoarece mi-am uitat incarcatorul la Paris. Iar micutului meu dellut nu ii mai batea inima. Am sperat ca perioada fara el o sa fie scurta. Insa francezii sunt francezi. O saptamana incarcatorul meu a fost pasat de la o persoana la alta si tot nu a fost trimis. Acest lucru s-a intamplat in a doua saptamana. Insa am facut o mica eroare de transmitere a adresei. Nu am dat denumirea strazii completa. In rest era totul de la scara, etaj si cod postal. Insa nici pana acum nu a ajuns. Probabil ii place sa se plimbe prin lume. Asa ca am decis intr-un final sa imi iau un alt incarcator.

Insa cele 2 saptamani fara laptopul meu au dus la:

  • Nervi. Multi nervi stat pe Vista sau pe calculatorul lui frate'miu. Amandou se miscau incredibil de greu asa ca nervii veneau de la sine.
  • Somn. In plus. Logic nu aveam chef sa ma enervez de dimineata asa ca nu mai eram pe net la prima ora.
  • Fresh. Deoarece ma sculam si la 9 ca in 15 minute eram gata de plecare spre munca.
  • Seriale.Si asa eram in urma cu serialele si cu filmele. Dupa 2 saptamani s-au adunat atat de multe am impresia ca nu o sa mai ajung niciodata la zi. Pe langa South Park trebuie sa ajung la zi si cu 6 episoade din Salvados.
  • Weekend. Fara meciuri. Fara fotbal. E cam plictisitor si stresant sa vezi live doar pe futbol24.
  • Asia. Daca ma pierd prin Laos, saptamanile astea fara laptop sunt de vina. Nici nu stiu ce vreau sa vizitez sau un traseul pe care il vom face. Bine ca stiu macar tarile.

No comments:

Post a Comment