Cand ploua


sau as putea mai degraba spune,de cand nu am mai vazut un strop de ploaie si un norisor cat de micut ar fi el.Mai exact de 45 de zile si numaratoarea continua.Yap, in curand voi pune un afis pe geam,cum vedeam in filmele americane "No rain since 2007 and counting.Da si se pare ca sunt sanse mici luna asta sa vad un strop de ploaie,dapai de ninsoare!!Doar daca ma mut in munti,ca aici cu siguranta nu voi vedea anul acesta.
Si ziceam ,cand ploua.Foarte rar darr cand se intampla aceasta minune nici macar nu auzi.nici un tunet.nici un fulger..te uiti pe geam si vezi ca e uda soseaua..dar nu ai auzit nici un strop pe pervaz.Damm it...si ai pierdut si singura ocazie din anotimpul asta de a te atinge o picatura suava de apa de ploaie..
Citeam saptamana trecuta un articol,despre ploaia continua ce a cazut in Bucuresti timp de o zi si cum a devenit iar o mica Venetia.Sincer imi e doar de o mica ploicica,cat de mica ar fi ea.Ar trebui sa fiu norocos ca nu stau mai in sud,ca pe acolo e si mai rau.Soare si iar soare.Dar te cam plictisesti la un moment dat de atata soare.Mai schimba omul un pic peisajul,o baltoaca , un fulg de nea, un bulgare.
Soare si iar soare..vreau putina ploaie..chiar doresc prea mult???

Comments

  1. Anonymous12/14/2007

    Nu e prea mult. Nici eu nu sunt fan soare. A plouat, am tercut si prin etapa Venetia (care pentru mine inseamna 1 ora jumate de la servici acasa in loc de 20 de min), acu a dat iarna peste noi. In tara, patinoar. In bucuresti, asa si asa. Acum s-a uscat.Asta nu e zapada. E mai mult o murdarie. Ca asa de plina de praf e atmosfera ca are o tenta de gri.

    Nu e bine nici ca la tine, nici ca la mine :)

    Irina_engl

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts