Primul Spam

Sau nu.Acu 2 zile primesc seara primesc urmatorul comentariu la acest post,cei drept cu nicio legatura cu ce am scris:

"sorinel,

sunt innebunita dupa tine si dupa modul tau de viata. deja sunt uda toata . cum putem intra in contact ? orice contact !
poti sa imi lasi numarul tau de telefon ? iti pregatesc o surpriza, cum nu ai mai avut !
ai mai avut ?"

Si am decis sa nu il/o cenzurez.Motivul.Doar stiti.Curiozitatea din mine nu are limite.Si oricum comentariul era dragut si nu merita sa nu il public.Chiar daca se da o EA stilul mesajului il cam da de gol un picut.Oricum i-am raspuns frumos intr-un stil ironic/sarcastic.
M-am gandit cine ar putea face o asemenea gluma.M-am gandit la vreo 2 persoane doar ca aceste nu prea ma citesc.Apoi am verifcat IP-ul de unde a fost transmis mesajul.Si surpriza.IP-ul era trecut pe lista neagra pe mai multe situri de profil.Dar de obicei cei care fac spam nu prea scriu asa de multe.
Acu nu stiu ce sa zic.Persoana a intrat direct pe blogul meu si posibil sa ma cunoasca.Asa ca si varianta SPAM ar putea iesi cu bazma curata.Si mai ramane varianta cu o gluma ce nu are sorti de izbanda.
Asa ca draga comentator anonimt.Mai ai dreptul doar la un singur comentariu sa spui exact ce vrei ca apoi va urma cenzura.Atat a comentariului cat si IP-ului tau (82.76.27.111).

Comments

  1. Poate cine ti-a trimis mesajul era la un internet cafe. Inca mai exista localuri si locuri dintr-astea. Ar explica ip-ul blacklisted.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts