Disperare

Sunt putin cei ce nu urasc bancilebancile.Dar nici fara ele nu putem trai si eu cu siguranta nu mi-as fi pus in aplicare visul de a imi face masterul in Barcelona.Pe toata perioada sederii mele in Barcelona am reusit doar in 11 luni sa imi fac cont la 3 banci spaniole.Povestea La Caixa o cunoasteti.A doua banca unde mi-am deschis cont a fost Banco Santander.Nu stiu ce promotie pentru studenti avea.Nici pana in ziua de azi nu am primit cardul insa in schimb am primit ceva SMS-uri si zilele trecute un prim newsletter unde indrumat sa fac trei tranzactii in cont ca sa particip la nu stiu ce tragere la sorti.Foame de bani ce mai.
A treia banca unde mi-am facut cont a fost Caixa Catalunya.Motivul era destul de simplu.Imi placea cardul primit de la facultate si ca sa il folosesc imi trebuia si cont.A fost o experienta total diferita fata de cea de La Caixa.Primul intr-un birou si tratat ca un client VIP.Persoana in cauza avea vreo 50 de ani si din vorba in vorba am aflat ca fusese si in Romania si ii placuse chiar.Nu am apucat sa folosesc cardul pentru ca nu mi-a recunoscut niciodata Pin-ul.Nu stiu ce eroare fu.Cardul inca il mai am ca e poza mea pe el:).
Altundeva vroiam sa ajung.Zilele trecute primesc pe mail o felicitare de la ei.Mai bine spune direct de la persoana in cauza,Gabriel pe numele lui ,si director al sucursalei de cartier unde stateam si unde mi-am facut cont.Dragut.
Trecem de la felicitarile primite de la banci la cele trimise de catre agentiile de turism.Sunt abonat la mai multe insa pana in acest momement doar o singura agentie a binevoit de a trimite un newsletter cu ceva oferte dar si ala facut vai de mama lui.Un adevarat roman.Iara agentie este extrem de mare.Oricum cred ca le este strain cuvantul marketing online.
Insa ce primesc de la niste agentii care timp de aproape 1 an de zile nu s-au sinchisit sa imi trimita nici un newsletter.Greu de ghicit stiu.O felicitare de craciun.Prefer sa nu comentez.O voi face cu alta ocazie.
Reblog this post [with Zemanta]

Comments

  1. Cumva situata prin buricul targului agentia aia de turism? Ai incercat cumva sa te dezabonezi vreodata ? Nu cred ca iti va iesi ...

    ReplyDelete
  2. @Just me:Cred ca ne gandim la aceeasi agentie.Hmm momentan nu am intentia de a ma dezabona ca sunt curios de schimbarile in strategia lor online daca or fi avand asa ceva:).

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts