Cu masca prin oras

Dupa cum bine stiti nu prea sunt o persoana normala. Fac de obicei doar ce imi place si imi place ceea ce fac. Pregatirea pentru concertul Rammstein de la Barcelona a inceput prin schimbarea look-ului. O mica creasta. Din nou. Insa nu de creasta vorbim acum. Frigul s-a instalat peste Bucuresti si cu o data cu el si o raceala care m-a cuprins si nu mi-a dat pace vreo 2 zile. Vineri insa a fost destul de frig si cum imi luasem mai de mult o masca chirurgicala impotriva gripei porcine si vroiam mai de mult sa testez reactia oamenilor.
Asa ma protejam si pe mine cat si pe ceilalti. Zis si facut. Si cu creasta si cu masca eram ca Till in concert cantand Mein Teil. Acu reactii ciudate nu prea am vazut. Lumea se uita cu uimire la mine dar nu cu teama. Si in niciun caz nu se uitau insistent.
Genial mi s-a parut in schimb momentul in care un tip langa mine citea o stire din Click care spunea : Degeaba purtati masti.Nu va protejeaza.
Insa in cazul unei pandemii mai puternice e destul de naspa sa porti masca.Asta in cazul in care mai porti si ochelari. Care iti sunt aburiti tot timpul si de abia mai vezi cu ei.

Comments

  1. Anonymous11/05/2009

    Auzi, tu nu ziceai ca nu mai blog-uiesti?
    Roxana

    ReplyDelete
  2. @Roxana: Niciodata nu am zis asta.

    ReplyDelete
  3. "Dupa cum bine stiti nu prea sunt o persoana normala."

    O da, stiu prea bine:

    http://img32.imageshack.us/img32/1189/sorribal.jpg

    ReplyDelete
  4. @Cristi: Esti genial!! Mersi de poza:D.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts