1 Decembrie

Adica ziua Romanilor,oriunde s-ar afla ei.Peste tot,dupa cum bine stiti.Well,niciodata nu ma pasionat ziua noastra natioanala.Acu 4 ani eram in Praga (Go Rammstein!!),acum 3 ani am muncit( Atlantici stiu de ce),acum un an am avut liber chiar dupa prima mea zi de munca la noul job, si uite-ma anul acesta facand altceva,ca de obicei, de ziua natioanala.Adica vizitarea unui muzeu si un meci de bascket-ce va face subiectul unui altui post.Ceea ce imi pare cat de cat rau este ca nu am participat la nici o parada de ziua Romaniei;din varii motive.Promit ca o sa vad una pe viu in viata asta.
Sper ca voi ati fost la parada,sau ati stat ca de obicei in fata televizorului??Frigul o fi de vina...
Hai la multi Ani Romania,cu sau fara noi...

Comments

  1. Depinde la ce parada ... Mai nou, parada s-a transformat in evenimentul cotat cu 5* de catre bucuresteni a plimbarii cu masina de la Pta Romana pana la Unirii, la lasarea noptii. Lesne de inteles: se aprind beculetele. Anul asta am avut ceva special: un brad imens de metal, o hidosenie teribila care a facut traficul in zona mai spumegant si mai cocosabil decat in orice rush hours. La radio, ascultatorii din trafic isi varsa nervii in valuri-valuri... ca si cum toti aveau treburi importante pe acolo, si au fost surprinsi de avalansa de claxoane inopinant ... ei care este ... De parca n-ar fi iesit la promenada cu aeroterma pe pozitia 3 din acelasi motiv stupid: "Hai ma iubi sa vedem si noi luminiteleee"

    ReplyDelete
  2. Buna Alexas....Pai ar fi trebuit sa dea drumul la luminite in timpul paradei,ca asa ar fi venit mai multa lume si acolo.
    Stiam de acest micut brad,dar duminica seara cand ma mai puneam la curent cu ce se mai intampla prin Romania noastra draga,am dat peste poza socanta cu acea masa imensa de oameni din Piata Unirii.Sincer nici la venirea Papei Ioan al II-lea nu cred ca a fost atat lume.Insa ca de obicei am remarcat proasta organizare,inainte si din timpul manifestari si in continuare spiritul romanesc.stiti voi despre ce vorbesc...Cu siguranta la anul nu va fi nici un brad...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts