Daca e duminica..

e liber la muzee!!Cam la toate de prin Europa.Yap,toate muzeele (sau majoritatea) e fara banuti in prima duminca din prima luna,asa ca pont, si de 18 mai cand e ziua Internationala a Muzeelor.
Intentia mea a fost sa ma duc de la ora 10,asta insemnand sa ma scol pe la 8 jumatate.Dar cum ziua de ieri a fost plina ( dee majoretele de vine)).Si m-am intalnit pana la urma la 11.3o cu Beatrice si Sebastian.
Pe lsita au fost Muzeul de Arta al Cataluniei.Mai mult a meritat cladirea in care se afla muzeul si o sala imensa gen Colloseum.Apoi,sper sa imi ascultati sfatul si sa nu va duceti-Muzeul Etnografic.Sincer si in Focsani sunt muzee mai interesante si mai faine;in 10 minute l-am si vazut si nu am vazut absoult nimic interesant.Asa ca sa nu va prind pe la acest muzeu,ca nu merita sa dati 3 euro pe intrare;mai bine o bere si o prajitura pe terasa.Si ca tot veni vremea de terase aicea inca sunt la moda si deschise.Niciodata nu mi-am inchipuit ca as putea sa beau o cafea pe terasa in decembrie.Ei,exeptand faza de la Buzau cand am mancat o inghetatata pe terasa la -15 grade si la un crivat..(Mada poate confirma..si am si poza dar inca nu mi-a trimis-o!!!Madaaa!!!!!)
Si in cele din urma am ajuns la CosmoCaixa..merita..chiar daca e mai mult pentru copii (majoritatea turistilor de pe acolo:)), 3 Euro nu e mult sa dati.Decat un muzeu cu tablouri mai bine un muzeu pentru copii.

Comments

  1. Anonymous12/02/2007

    kiki are you insane? tocmai am observat ca in noiembrie ai avut 33 post-uir!!!

    por diossss!!!

    roxana

    ReplyDelete
  2. Putin:)).Ce sa zic, am avut inspiratie si o muza pe masura,dar pana miecuri muza nu mai e langa mine asa ca o mica pauza pana miercuri:)).Si am avut si ce scrie;oricum mai am vreo 4 subiecte in stand-bye,care nu au avut loc:))..

    ReplyDelete
  3. Anonymous12/03/2007

    Multe posturi si multi cititori. Keep writing. Doar 3 muzee toata ziua? Dar la casele lui Gaudi nu e intrarea libera? Din cate imi amintesc, acolo costa cel mai mult intrarea.

    Irina_engl

    ReplyDelete
  4. Sa stii ca de cititori nu ma plang,numarul lor creste constant:)).Nu,la casele lui Gaudi intrarea nu este libera decat pe 18 mai (dar nici atunci nu sunt sigur).Si e destul de scumpa intrarea 16 cu 12 Euro parca;nu stiu la care este mai scumpa.
    Dar din cate am auzit chiar merita,dar acu astept pana in mai ca nu mai e mult...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts