In asteptarea lui Nicu


Eu unul sigur o sa il astept mult si bine anul asta,ca spaniolii au alti sfinti pe aci si inca nu au auzit de Sf.Nicolae.Sper macar sa se raporteze pentru la anul cadoul.Dar sa stiti ca cinstea la bere nu se raporteaza,asa ca anul acesta KIKI nu face cinste:))).
Pai e primul an in care nu imi fac ghetutele,cu gandul de a ma scula a doua zi, si de a le gasi pline.Dar cine stie poate mos Nicu chiar o sa vina.Nu mai sunt copil dar in Mos Nicolae am crezut si o sa cred pana la adanci batraneti.
Acu pentru cei care vor citi acest post, si isi vor da seama ca mai mai cheama si Nicolae,RUSINICA!Ca ati uitat.Asa ca o sa vorbesc cu mosu si la anul nici macar o nuielusa nu o sa primiti.
Sper ca la voi mosu a sosit..ca cum v-am zis pe aci e mai greu,si mai ales din cauza pantelor de pe aci.Saracu mos..asa ii mai trebuie sa isi rupa si spatele ca cat are de urcat pana la mine.Te iert mosule..dar sa nu se mai intample inca o data,ca ne suparam..
Va multumesc anticipat pentru mesaje..ele de fapt sunt cadoul pentru mine.Faptul ca v-ati amintit de mine sau mai bine spus inca nu m-ati uitat.Nu toti,si nu inca..
Deja am auzit ca o sa ma petreceti,dar fara prezenta sfantului..si Mersi Andreea ca ai fost prima care mi-ai transmis urarile..Si nu voi uita ce ti-am promis..

Hai la multi ani..in primul rand mie ca merit si apoi persoanelor ce poarta numele acesta.

Comments

  1. Anonymous12/06/2007

    Salutare si La multi ani din partea Cristinei si a lui Razvan.
    Am citi ce ai scris si tin sa te felicit! Foarte frumos! Scriitor trebuia sa te faci.Ti-ai ratat cariera.Sper sa te distrezi cat poti de bine de ziua ta si...bafta multa in continuare! Take care! Mai vb. Te pupam.

    ReplyDelete
  2. Anonymous12/07/2007

    O zi mai tarziu, da nu se pune:) Pentru mine esti tot KIKI. Nestiinta nu e o scuza, dar iertator cum te stiu, o sa treci cu vederea.
    Acum tin minte si la anu vin cu mos cu tot sa te felicit

    Irina_engl

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts