Palau Blaugrana



Ma stiti drept un impatimit al sportului in general.Pana acum am vazut meciuri live vorbind,meciuri de fotbal,hockey,tenis,basket,handball si cam atat cred.In seara asta am vazut si primul meci de basket,logic al echipei Fc Barcelona.Meciul s-a tinut in acest Palau Blaugrana.M-am numarat printre cei 3900 de spectatori care au asistat la aceasta pardida.Dar ce partida am nimerit si eu.Adversarul Pamesa Valencia.Cand Barca se parea ca va castiga cat de cat lejer,in ultimele 2 minute Valencia revine si egaleaza cand mai erau 50 de secunde.Nici o echipa nu reuseste sa mai inscrie nici un punct asa ca prelungiri.Yupi!!Meci de basket cu prelungire,destul de rar.O echipa face cel mult 1 egal pe an, si uite-ma pe mine norocosul tocmai la aia am nimerit.Doar eu eram putin mai bucuros ca urmau prelungirile,restul asteptau sa se termine meciul cat mai repede sa apuce sa vada la tv derby-ul Espanol-Barcelona.Puneam sa ma duc si eu,ca mai erau bilete dar 60 de Euro mi s-a parut cam mult.Revenim la meci,prelungiri 5 minute.Barca preia conducerea ( 3 puncte) si cand mai erau 2 secunde din meci..greseala personala Barca!! 2 aruncari libere Valencia!!Nu 3!!!!La un pas de alte prelungiri.Asta e si mai rar in basket.Am fost aproape sa le vad si pe astea dar idiotul a ratat o aruncare.Poate data viitoare..peste cativa ani:)).Nu sunt pasionat de basket,dar au astia un jucator sarb-Lakovic de exceptie.In timpul regulamentar nu a ratat nici o aruncare de 3 puncte( 7 parca a avut) si nici una liber.Uff..mi-a placut..
Dar nu echipa ma impresionat ,ci atmosfera una foarte faina si am avut norocul sa stau langa o factiune din galeria Barcelonei,foarte galagioasa si activa tot timpul meciului.
Insa ce m-au impresinat cu adevarat au fost majoretele.Dios mio...au intrat cu un minut inainte de inceperea meciului..nu una,nu doua ci 8...toate brunete,toate cu parul lung.si toate..incredibile..inca sunt marcat de ce am vazut.Va recomand daca veniti vreodata la un meci de basket de pe aci,sa va luati bilete cat mai aproape de teren.merita evry penny!!Trust me..Am incercat sa gasesc o poza.cu aceste 8 minuni ale basketului.dar am gasit doar aceasta poza.cei drept micuta.Enjoy..

Comments

  1. Anonymous12/03/2007

    Mey, mey.
    Se pare ca pana la urma vei ramane la Barcelona. Macar pentru placerea de a merge sa vezi fetele..... pardon, meciurile de baschet :)

    ReplyDelete
  2. Nu stiu daca ai citit cu atentie,dar la un moment dat am scris pe blog ca singurele variante de a ramane aci sunt ori un job bine platit ori o catalanca( si adaug acu,o majoreta:)).How knows....timpul pe aranjeaza pe toate..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts