Puente

Zi libera la spanioli.De obicei punte inseamna joi--vineri-sambata.Si cand e liber la ei totul e inchis.Si cand zic totul,nici macar farmacia nu e deschisa.Dar ceea ce nu inteleg eu e ca vineri o parte din magazine se redeschid iar iar sambata sunt iar inchise toate.Ciudati rai spaniolii astia.
Puente..zile in care catalanii pleaca de pe acasa..inclusiv "vecinu".Si a luat si netul cu el..si puente la mine a insemnat 2 zile jumatate fara net.Si doar ma stiti ca sunt dependent de net.Mai aveam un pic si intram si sevraj:)).
Si au cate o asemenea sarbatoare cam o data pe luna,asa ca ma asteapta si alte zile fara net.Nici nu vreau sa ma gandesc cand vine Semana Santa ( o saptamana liber:((((( )
Oricum am invatat,sau cel putin incercat ca nu am reusit niciodata pana acum sa invat in weekend,si am picat toate examenele care au fost puse lunea.Bine ca examenul il am joi.
Pe scurt momentan urasc Punte pentru ca nu prea e mare lucru de facut in zilele astea libere,momentan din punctul meu de vedere..Dar cand voi lucra cred ca de abia astept un puente pentru o mica iesire inspre alte tarisoare.

Comments

  1. Anonymous12/10/2007

    Pai spaniolu' se respecta Kiki, si nici nu prea ii place sa munceasca. invata sa faci si tu la fel...e mai sanatos.

    Eu de craciun si an nou am 2 saptamani liber (pt ca lucrez pt spanioli), zile platie, adica lucrez 2 saptamani si iau banii pe o luna, nice.

    Roxana

    ReplyDelete
  2. Anonymous12/11/2007

    Locurile in care poti merge sa bei o bere sunt deschise?Daca da atunci faci si tu ca romanul...mergi la o bere(romanul tot timpul are puente)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts