Second Hand

Niciodata nu am fost prea incatat de vreun sfarsit de an.Iara motivul e destul de simplu.Cand ai destul de mult timp la dispozitie si nu este pic de stres la serviciu va puteti inchipui ce imi trece prin minte.Asa ca am avut timp si am mereu sa imi analizez viata. Nu doar ultimul an.
Am inaintat in viata prin decizii luate logic in trecut.Unele, extrem de putine la numar au fost bune.Restul sa le denumin lipsa de inspiratie.De moment.Si au fost ceva momente de genul acesta.
De ce am denumit acest post Second-Hand?Cititi pana la capat si o sa va dati seama.Nu am vrut sa fac gimnaziu la scoala generala si am/s-a decis sa dau la cel mai bun liceu din oras.Unirea pe numele lui.Insa prima tentativa s-a soldat cu un esec mare cat casa si cu multe multe lacrimi.Si cu o vara pierduta.De invatat.Dar s-a mai ivit o oportunitate si a mai fost un examen in toamna.Pana la urma am intrat.Cei drept de data asta ultimul sub lista a ajuns primul.Si in loc sa fiu la A am fost pana la urma la B.Pana la urma a fost profesorii cat si grupul a fost mai interesant decat cei de la A.Sau poate ca.Ca nu avem de unde sa stiu.Logic urma sa dau la liceu la profilul de Informatica.Logic a urmat alt esec.In loc de profil real a fost profil uman.Iara o cotitura in viata.Desi cotitura poate fi sinonim cu esec in cazul meu.Insa la Uman a fost placut.Destul de placut.Cum de la Uman nu puteai sa pleci spre Politehnica am decis sa continui tot pe acest domeniu.Spuneam la inceput de decizii proaste.A fost nu a fost?Continuam.Si am decis sa dau la Geografie-Engleza.Logic a urmat alta contitura.Adica alt esec.Si am intrat pana la urma la Geografie-Spaniola.Facultate usoara.Colegi faini si multe excursii.Totusi pana acu doar decizii proaste am luat?!!Intr-un final am terminat si facultatea.Primul job.Nici nu trebuie sa mai spun ca s-a terminat cu un esec.Al doilea s-a terminat cu o plecare in Barcelona.Hmm..daca intram la Engleza mai ajungeam pe aci.Atunci unde?!!La Master am aplicat doar la o singura facultate ca logic la a doua urma sa fie tot un esec.
Cum am ajuns la actual job.Bineinteles tot dintr-un esec.Perioada de ghid s-a incheiat din varii motive la fel de repede cum a si inceput.Am/s-a renuntat din varii motive.Totusi daca as fi continuat probabil acum scriam pe acest blog despre o calatorie fascinanta in India.Insa va scriu dintr-un apartament comuninist din Titan.Ce esec o sa urmeze?!

Dupa cum puteti observa sunt un produs second-hand.

Comments

  1. Anonymous11/24/2008

    second hand...second hand....pan la urma nu esti asa second hand...in primul rand nu te imbraci de la second hand! tot cu ajutorul unui esec cine stie....poate ajungi presedinte! hai de ce nu ai recunoscut ca dintre toti colegii yo te-am fascinat cel mai mult....mai ales la calimanesti (cand am pus cainii pe tine...stelistule!!!) SEMNAT IONUT DE LA ENGLEZA(fost)

    ReplyDelete
  2. @Poke:Da poate presedinte de scara pe la vreo 50 de ani:).Fascinat?Poate speriat la faza cu cainele de la Calimanesti:).

    ReplyDelete
  3. Anonymous11/25/2008

    Ce ai patit de-ti plangi de mila? Tocmai tu? Hai mai kiki. De lucrurile bune de ce nu scrii? Tu tot timpul vezi partea plina. Si tot scrii de destin. Uite, te-a adus aici. reconsidera problema.

    ReplyDelete
  4. @Irina:Yap tocmai eu.Si nu imi dau seama de ce am ajuns in starea asta:(.Da dar daca nu ma adus unde trebuia?Daca nu am luat deciziile care trebuia...prea multi de daca in viata mea.Si am si uitat cum sa vezi doar partea plina a paharului..

    ReplyDelete
  5. Anonymous11/25/2008

    ...trecand peste pesimismul tau caracteristic, trebuie sa recunosti ca optiunea pentru profilul limbi straine a fost cea mai buna...fiindca m-ai intalnit pe mineeeeeeeeee!!!!! ma rog...pe noi!!!!!!!!!!!
    jalbitza

    ReplyDelete
  6. @Ioana:si tu zici ca e un lucru bun ca v-am intalnit pe voi!?:)).Fetele astea mi-au distrus si asa o viata amara:))).

    ReplyDelete
  7. kiki..eu te inteleg,si la mine s-au intamplat tot cam second hand toate....credeam ca eu sunt cea mai deprimata si mai trista,am avut si eu momentele mele de analiza si autoanaliza..inca n-am ajuns la o concluzie cat de cat pozitiva..dar ma straduiesc sa vad doar lucrurile bune din viata mea, care, de altfel,sunt si asa prea putine. asa cum iti spuneam si mai devreme seara asta, noi te iubim si tu ne simti dragostea de la distanta,nu-i asa? :-)

    ReplyDelete
  8. @Alina:Mda..love is in the air.Dar eu cum nu respir:).

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts