Drum buna Mada


Cine e Mada de imi iau ramas bun si unde pleaca.Raspunsul dupa pauza:).Mada e persoana care timp de vreo juma de an o auzeam strigand.Sorineeeeeeee!!Restel cazare!!Apoi Sorinee!!!Restel Anulare!!De,faxul era langa ea si vedea prima de la cine e.Dar niciodata nu s-a miscat sa imi aduca vreun fax.de ce sa le faci asa sunt ardelencele astea.Apoi timp de 6 luni de zile nu mai striga Sorinee!Restel!!Ca era in fata mea si doar imi zimbea..si se intelegea ca e Restel.Dar faxul tot nu mi-l aducea!!E persoana care tip de 6 luni de zile mi-a zambit zi de zi de la 9 la 18 ( cu o pauza de o ora intre 12 si 13).Nu stiu de ce,dar asa sunt toate ardelencele pe care le cunosc,zambitoare.Mada e cea care mai aduce din cand in cand ( lunar ) cate o mica raceala colegilor de birou,ca un mic cadou.Mada e persoana care ma apara de Cucu sau nu?!!Asta nu mai stiu!!Apropo Cucu mai traieste!?!!Cred ca e cel mai vechi angajat de la Atlantic:))).Mada e persoana care cred ca va breveta cuvantul "Uraciosule"(asta adresata catre mine in special,cand faceam sau spuneam ceva ce nu ii convenea).Si credeti-ma,spunea destul de des acest cuvant la domnia mea.
Mada e persoana care a incercat sa tina cura de slabire dar mereu cand ma duceam dupa cornurile cu ciocolata de la Victoriei,ea era prima pe lista!!!Cred ca o sa dea famiment patiserea de la Victorie.Apropo mai functioneaza??Ce cornuri bune am mancat de acolo...
Pe 11 februarie Mada isi ea ia zborul.Si la propriu si la figurat.Dupa un zbor de aproape de o zi,ajunge la capatul lumii.Nu la polul Sud,desi nu mai are mult pana acolo.Cannbera-Australia,capitala tarii pentru cei care nu stiu Geografie.Ce face ea pe acolo??Se duce si ea la un Master..Geopolitica daca nu ma insel.
Asa ca no more Mada pana in iulie 2009,asta in cazul imi voi pune planul in aplicare de a face o vizita pe acolo in 2009.
Mada ai grija cu australienii aia ca sunt foarte prietenosi.
Apropo amicul meu australian mi-a zis ca Canbera este cel mai boring!!! oras din lume!!!Numai tu putea sa gsesti o asemenea locatie!!
Sau cine stie poate gasesti vreun copil peruan de vreo 19 ani:)) si te inviti la o mica petrecere...
Odata cu plecarea lui Mada,s-a spart si gasca vesela de la Atlantic(Mada,Rodica,Japu,eu).Oricum am deja planificat intalnirea de la bere din August 2009.Si cu siguranta,nu stiu de ce am impresia,ca va fi doar o intalnire a ex-Atlanticilor.
Si nu stiu cum a reusit si de data asta ca va fi iara inaintea mea,de data asta cu 11 ore.Damm it!!
Oricum o sa imi lipseasca convorbirile si barfele spumoase de pe messanger.Cand eu voi dormi,Mada e la vanatoarea de rechini,scuze de peruani,scuze e la biblioteca.Cand Mada va dormi nu stiu de ce am impresia ca si eu voi dormi:)).Cum am mai zis,e din cauza climei excesul de extra ore de dormit.
Ps:Cadoul meu e poza alaturata:)))
........aufwiederseen Mada!!!

Comments

  1. Anonymous1/16/2008

    Iti multumesc mult pentru post... sper din suflet sa ajungi sa ma vizitezi in Canberra ...si sa iti pot prezenta "copilul Peruan":)
    Te pup, Mada
    Ah, si apropo, pentru ca in general sunt impaciuitoare si ...o sa studiez si diplomatie, sunt dispusa sa impart drepturile pentru "uraciosule" cu draga mea colega Rodica! :)

    ReplyDelete
  2. Sincer o sa fac tot posibilul sa ajung la Canberra in 2009.Daca ai intetia de a ramane pe acolo,imi vei da mai mult timp la dispozitie sa te vizitez.
    Sincer eu nu cred ca Rodica va fi dispusa sa imparta drepturile cu tine.Asa ca prevad o batalie lunga.Si sa stii ca eu sunt neutru.Dar situatia se poate schimba in functie de mita (prefer bere).
    Ps:sa stii ca aseara am intrat pe mae.ro si m-am uitat cum e cu viza pentru Australia.Sau daca vrei merem la o bere in Noua Zeelanda ca acolo nu e nevoie de viza.

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/18/2008

    :)) ... Noua Zeelanda sounds perfect! ;) ... imi trimit prietenii din Auckland sa cumpere berea si sa o puna la rece? Mada

    ReplyDelete
  4. Nu e nevoie sa puna berea la rece pentru ca o vom bea la altitudine.Si se raceste imediat.Dar sa fie bere australiana ca am auzit ca e cea mai buna din lume!!!!

    ReplyDelete
  5. Anonymous1/22/2008

    da sa sti ca-s prietenosi neo zeilandezii (australienii presupun ca la fel)o spun din exerienta.
    deci mergem cu totii in NZ la o bere?
    Roxana

    ReplyDelete
  6. Si eu tot din experienta am zis-o.Chiar ma gandeam sa organizez on intalnire la bere in Noua Zeelanda.Nu e o ideea rea.Numai Mada sa aduca berea din Australia...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts