FC Barcelona


Orince fan al sportului cu balonul rotund nu ar trebui sa rateze,daca nu vizitarea stadionului cat si vizionarea unei partide live.Nu am putut sa ratez ocazia de a vedea multe goluri intr-o partida din Copa del Rey si nici pretul unei bilet de doar 10 Euro.Tinand cont ca doar vizitarea stadionului costa 12 Euro,iar cel mai ieftin bilet la un meci de fotbal din campionat este 30 de Euro,dar pozitioanat destul de sus.Nu ca nu s-ar vedea,doar ca in caz de ploaie ai cam incurcat-o.
Si am ales ziua de 2 ianuarie sa ma duc la primul meu meci pe Nou Camp.Facand o paranteza, unul din planurile cuprinde si vizioarea mai multor partide pe cele mai importante stadioane din Europa.Pana acum am bifat doar Nou Camp,Olimpico si Ghencea:)).
Am avut ghionul de a ma aseza la o coada care in mod normal ar fi durat 10 minute sa ma duca la capat.Insa a durat 30 de minute nu din cauza caseritei ci din cauza idiotului (cred ca era italian) care a stat 20 minute.Sincer nu stiu unde vroia sa ia loc dar pana la urma spre usurarea tuturor celor de la coada a reusit sa cumpere.
Locatia unde trebuia sa stau conform biletului meu era in spatele uneia dintre porti.Insa cum a fost un meci de cupa cu o echipa de divizia a 2 sau a 3-ia, si partida a fost pusa intre sarbatori si Los Reyes,stadionul nu a fost nici pe un sfert plin.
Si pe Nou Camp se poate trece ( e posibil doar la acest meci) de la peluza spre tribuna a 2 fara probleme.Si uite-ma la 3 metri de teren,locatie centrala.
A inceput meciul si o data cu el si ploaia.Mult ravnita ploaia.Asa ca a trebuit sa ma mut putin mai in spate la zona acoperita.
Atmosfera de la meci.poate si din cauza ca era un meci de cupa,lume extrem de putina,fu cam ca la teatru si din cand in cand meciul animat cu ceva valuri.
Ps:Pe cine intereseaza rezultatul acesta fu de 2-2 ( dupa ce Barca a condus cu 2-0 la pauza).Oricum cel putin in seara asta Barcelona nu a meritat decat 10 Euro.
Si imi e putin frica sa ma duc la urmatorul meci indiferent de ce o fi el,ca pana acum am avut parte doar de egaluri....
Stadionul insa da.Merita cele 5 stele acordate;cochet,elegant,spatios si multe...

Ps:Am stat chiar sub Estrella Damm...

Comments

  1. Paranteza ta e cam saraca, avand in vedere ca Ghencea nu se numara printre cele mai importante stadioane din Europa, cum ti-ai propus tu sa vizitezi. :)

    ReplyDelete
  2. Lista e doar la inceput.Sunt inca tanar si mai am timp sa vad in viata asta cele mai importante stadioane ale Europei.Iar in ceea ce priveste Ghencea,te invit in toamna la un meci pe acest stadion.A era sa uit in Champions League..

    ReplyDelete
  3. In eventualitatea in care mai ajunge Steaua in CL. Slabe sperante, totusi.

    ReplyDelete
  4. Anonymous1/07/2008

    eh... ca sa ma dau si eu mare... eu am vazut Maracana! Asa ca te-am batut! :) ;) ... si iti doresc sa ajungi si tu sa vezi un stadion imens cum e cel din Rio! :) Mada

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts