Veselé

In traducere din slovaca bucuros.Dupa un meci dominat de la inceput pana la sfarsit favorita mea in ceea ce priveste lumea tenisului feminin,Daniela Hantuchova,s-a calificat in semi-finala de la Australian Open.Well done..fetito!!!Prima ta semifinala de Grand Slam!!Cine stie,poate si proma finala!!Go for it!!
Este ora 3 dar somnul inca nu m-a acaparat.Asa ca voi urmari sa vad care va fi urmatoarea adversara a Danielei in semifinala.Ivanovici sau Venus Wiliams?!!Eu unul as preferea-o pe Ivanovici,deoarece nu a facut un turneu asa de minunat iar Daniela ar avea o sansa in plus!!

Update:Asa cum mi-am dorit Daniela o va intalni pe Ivanovici in semifinale.Cealalta semifinala va fi intre Sharapova si Jankovici.

Comments

  1. Anonymous1/23/2008

    Eu sunt fan Justine Henin. Dar se pare ca a fost eliminata. M-am pierdut in saitul de la Australian Open.
    dar ar fi interesanta o finala Daniela - Venus, nu?
    Am auzit la stiri ca acest turneu este ravnit de Shanghai. Au aparut niste obiectii cu privire la infrastructura australienilor. Ca ar fi prea vechi totul, ca nu se investeste... Iar chinezii sunt just around the corner.
    Si cu toate astea, avantaj Australia. Au contract pana in 2016 or so. Asa ca au timp pana atunci sa mai construiasca 2-3 complexe :)

    Go Federer!!! Guapo!!!

    ReplyDelete
  2. Da Justine a fost eliminata de Sharapova,care este in mare forma la inceput de an.Nu stiu cine ar putea-o opri.Poate Daniela in finala sau poate vreun porumbel care sa ii pice in cap.Henin e putin accidentata la ghenunchi si este la capacitate maxima.
    Finala Venus-Daniela?Anul acesta nope.Pentru ca Ivanovici a eliminat-o aseara in sferturi pe Venus.
    Oricum o finala Daniela-Sharapova ar fi extrem de interesanta.

    Ps:Go Safin!!!

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/23/2008

    Am zis eu ca m-am pierdut pe sait. Am citit aiurea. Mersi de explicatii.

    Irina_engl

    Ps: Go Federer! Safin si-a mai luat-o de la el, asa ca ...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts