Barceloneta

Sper ca nu a fost lung si plictisitor primul mesaj..ma bucur ca va placut.atat textul cat si stilul meu..Voi fi mai scurt de acum in colo..cu cate un mic text pe zi.o mica relatare si cate un text mai lunguiet..

De ce Barceloneta..azi nu vom vorbi de celebra plaja din Barcelona.ci de intrarea de metrou de la aceasta statie.De ce merita mentionata..deoarece in momentul in care intru pe razbeste un "miros" de manea puternic.Magazinasul care vine anumite propuse..ori e detinul de vreo entitate de-a noastra..ori vanzatoarea cu fata de ferentari..asculta ultimele hituri.Asa ca daca veniti pe aci..un nou obiectiv turistic va fi intrarea..de la Barceloneta..dee sa va puneti la punct cu ultimele noutati muzicale..

Comments

  1. Anonymous11/06/2007

    la Rossetti, in 311

    O tiganca adolescenta a recitat in 4 statii tot Luceafarul, cu patos si intonatie de soim al patriei (adica ridicand tonul la sf de vers si apasand consoanele). La ultima strofa si-a facut cruce apasat si incontinuu in acelasi punct din susul fruntii si a incheiat victorios ... de Mihai Eminescu. A facut 30 de mii. Cultura populara se schimba, zic eu

    ReplyDelete
  2. Buna..dar cunosc personajul.de obicei mai umbla si pe liniile lui 70 si 92,dar cum sunt deviate si-a modificat si ea traseul..sincer merita laudata.

    Ps:va rog sa va si semnati sa stiu si:)

    Sorin

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts