Berdi in Bahrain!!!!


Hello dragi bloggeri.Uite ca revin chiar mai repede decat am promis, cei drept cu un alt tip de mesaj..care nu e despre mine..

Vineri seara..ma duc putin cu laptopul in patut dar dupa 5 minutele nu mai am wireless si revin la masuta mea.Ma reconectez..yupi.si pe cine vad online.Berdi:)).Sa ridice mana sus cine o stie,doar spaniolii si englezii mei cred.Sa revenim..salve salve.ce mai faci..ma pregateam sa o intreb de vremea din Bucuresti cand.soc.supriza.soc iara soc.imi spune ca stie cum sa simt eu aci..fara prietenii de acasa.Ma intreb..da unde fu plecata Berdi departe te casa si nu au stiu eu???!!Dar supriza a fost si mai mare cand imi spune ca e in Bahrain..No way Jose!!!!!Incredibil..stiam ce intentiile ele de ceea ce vrea sa faca..le-a cam tinut ascunse..dar sa ii fie intr-un ceas bun..Berdi acu in 2009 trebuie sa fac si un stop over in Bahrain in drumul meu spre Japonia su Australia.Vezi sa nu iti faci planuri in perioada aia

Se pare ca "spaniolii" sunt cam plimbareti.Berdi in Bahrain,eu in Barcelona,Manu in Anglia,Toni in Italia,Andreea in Praga, fata de "englezi:care eu nunti peste nunti.In curand o sa ne bem cafeau de sambata in toata lumea in ritmul asta.Intrebarea mea este:How is next??Any bet???

Ps"Berdi felicitari, in primul rand pentru curaj..si te astept in 2 ani de zile sa ne facem agentie de turism:)).Acu sa vedem unde..

Comments

  1. merci muult de comentariu...e o placere sa ma aflu la tine pe blogger...insa nu stiu d c te-ai shokt?!...credeam k ma cunosti:D
    mult succes celor care sunt departe de tara si celor care au ales romania:)
    va pup...tc!

    ReplyDelete
  2. Anonymous11/11/2007

    ai uitat de Iulian, mai Kiki!
    Roxana

    ReplyDelete
  3. Anonymous11/12/2007

    Da, si de Oana. Din cate stiu eu ea e singura dintre englezi care nu e in tara.

    ReplyDelete
  4. si Sanda, tot in Spania.

    ReplyDelete
  5. Da, dar si July a uitat de noi..

    Yap si Sanda e tot pe aci,dar eu faceam o retrospectiva a "spaniolilor".

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts