Cine imi citeste blog-ul

Doar ma stiti curios din fire.Mi-am pus intrebarea aceasta cam dupa a doua saptamana de viata a acestui blog.Chiar daca nu a trecut o luna,cred ca este momentul oportun sa fac aceasta analiza complexa:)).
Marea majoritatea o sa va gasiti printre aceste randuri;daca nu inseamna ca nu mi-ati vizitat blogul ori..

Asadar sa incepem cu primul capitol,adica Tari.Sunt noua la numar pana in acest moment.Austria,Polonia si Mexic,Brazilia,Germania,Irlanda,insa cei care au intrat din aceste tari nu au raman pe site nici o secunda.Din Polonia cred ca a fost Braileanca(Salve Irina:)),dar nu cunosc motivul pentru care nu a citit deloc.
Grecia..buna Mihaela..A intrat doar de doua ori,dar cand a facut-o a stat in medie 12 minute.E ceva,dar recordul la timp este detinut de altcineva.
Statele Unite-5 persoane din 5 state diferite;Nope July nu se numara printre ei.Ar fi Barker-Texas(48 secunde-cine o fi fost???),Utah,Washingston-Seattle ( O fi Monica de la Quest?? nu cred.Si nu in cele din urma Flourtown-Pennsylvania.Buna Alina (persoana care ii datorez cel mai mult ca sunt in acest loc),Mersi ca ai avut timp 4.20 minute de a iti citi povestirile.
Spania.Pai aci ar fi Badalona(un orasel satelit de langa Barcelona,unde este Nicoleta.hola Nico),Madrid cu 2 vizite si cu 2 minute de stat pe blog,insa nu am nici cea mai vaga idee cine ar putea sa fie si Malaga cu 5 vizite si aproape 3 minute.Aci as putea spune cine e-probabil Laura-dar te stiam in Jaen nu Malaga.

Si era sa uit de Berdi din Bahrain ;cand nu zboara e pe blog ( de 2 ori pana acu).

Urmeaza Romania si aci vin surprizele.In total au fost pana in acest moment 151 de vizite din 11 orase diferite.Sa le luam pe rand.Bistrita,Focsani,Miercurea Ciuc,Otopeni cu cate o intrare dar cu 0 secunde de stat pe site.Ungurii mei preferati(Ciuc care e la o bere acu prin Bucuresti cu colegele noastre drage, si Octav), nu prea au avut timp.Poate data viitoare.
Am 2 intrati din Ploesti si 3 din Targaoviste,dar nu am nici cea mai mica idee cine ar putea fi.La fel as putea spune si despre Bacau ( 9 visite si peste 1 minut stat in medie pe site ) si Cluj-Napoca cu 11 intrari si cu o rata de revenire de peste 85%.E posibil sa fie Cosmin;dar daca nu e el,nu stiu cine poate sa fie.Daca da,salve Cosmin.
Si ar mai fi si Sighisoara;cam 14 minute si a citit cam tot.Sunt si mai curios:))

Si nu in ultimul rand Kovia(Timisoara),cu recordul de timp de 34 de minute.O data si bine..Hey Kovia

Urmeaza Bucuresti ,cu 107 vizite.Aci este mult mai dificil sa vad cine a intrat.As putea sa aflu pana la urma,dar mi-ar lua cateva saptamanai bune de cercetari.Asa ca multumesc Irinei,care de delecteaza cu blogul meula o cafea in fiecare dimineata,Roxy,persoane cu cele mai multe comentarii pe site,alaturi de Irina;ar mai fi Cristia,George si nu stiu cine a mai citit de la Alto,Madalina(actual Atlantic,viitor Aussie Girl),Rodica (Ex-Atlantic)Jalbita,Alina,Andreea,Cata (colegute de liceu),fratemiu care mai intra din cand in cand ca sa mai dea click pe o reclama( pentru o bere,doua:)).

Cam atat.Daca am uitat pe cineva,va rog sa imi acceptati scuzele si sa va mentionati numele la un comentariu;plus acele persoane necunoscute care sper sa devina cunoscute pentru mine.

Oricum in 3 saptamani, am avut 84 de persoane care mi-au citit blogul si ceea ce mi se pare mai fain este ca peste 70% dintre aceste persoane revin si a doua, a treia oara....E mult e putin nu stiu ce sa zic, dar la mai mult.

Oricum va multumesc ca cititi si mai ales ca va place cum scriu (compliment primit de la multe persoane)..

Pe data viitoare..

Comments

  1. Anonymous11/26/2007

    :) ce de lume cititoare de bloguri!
    Si eu dau click, de cand mi-ai zis. E ca si cand imi trec in cont bani de bere pentru cand te-ao vizita :)

    Irina_engl

    ReplyDelete
  2. Yap,si berea nu e asa de scumpa asa ca..it's party time!!!

    ReplyDelete
  3. Si eu intru o data la cateva zile. Citesc din urma tot. Astept sa ma mentionezi data viitoare. Eventual in titlu.

    ReplyDelete
  4. Anonymous11/28/2007

    Eu intru de mai multe ori pe zi sa vad ca produci si nu vreu sa raman in urma cu stirile (suriozitarea asta) de pe plaiuri catalane. incerc sa comentez la fiecare post chiar daca nu am prea multe de spus.... doar ma sti.
    cand am aflat ca-ti faci blog am zis ca-i o prostie, insa apoi m-am bucurat pentru ca in felul asta ne ti la curent cu tot ce faci, nu ca altii care dispar ca magarii in ceata

    Roxana

    ReplyDelete
  5. Da,Cristi stiu cand intri,asa mai pe seara neobservat de nimeni,dupa ce ii dai de mancare aleia mici:))).Cu siguranta vei avea si tu un post al tau,dar nu numai tu.Acum depinde,de subiectul zilei.
    Roxy,nu au disparut chiar in ceata.Fiecare cum e;doar iti cunosti fosti colegi destul de bine.Si poate nu au timp sa fie in contact cu lumea.
    In ceea ce ma priveste,chiar daca voi si mai ocupat,tot imi voi face timp sa scriu macar o data la doua zile...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts